Your address will show here +12 34 56 78
Ce este EconoMed?

EconoMed este un program de reduceri co-plata pentru medicamente, sustinut de producatorii de medicamente pentru pacientii inrolati in program.

 

Acces facil la medicatie

Scopul central al programului EconoMed este social, pentru a oferi pacientilor un mod suplimentar, facil de acces la medicatie.

Program Reglementat legal

Programul este dezvoltat in conformitate cu reglementarile legale (HCS al ANMDM nr. 33 / 30.09.2015) si se deruleaza in farmaciile inregistrate in program, pentru pacientii care prezinta cardul EconoMed.

Retea nationala

In program sunt inregistrate peste 6.000 de farmacii la nivel national(incluzand lanturi nationale Catena, Farmacia Dona, Help Net, Ropharma, Belladonna, Richter, Remedia si lanturi regionale cunoscute)

Activare in 24h

Reducerea se implementeaza rapid, in maxim 24 de ore!

Program disponibil in 13 softuri

Programul este disponibil in 13 sisteme informatice de gestiune din farmacii

Monitorizare continua

Reducerile acordate in programul EconoMed sunt verificate si autorizate automat, online, in fluxul standard de vanzaresi sunt independente de alte reduceri acordate de farmacie

Configurare in 24H

Farmacii la nivel national

Cum functioneaza EconoMed

TreeKos

TREEKOS administreaza intregul program, ca si partener independent, fiind punctul central intre pacienti, farmacii, medici prescriptori si producatori.

Farmacii

Farmaciile acorda suportul de coplata pacientilor la medicamentele inscrise in program, iar reducerile acordate sunt rambursate lunar de catre Treekos.

Producatori

Producatorii asigura decontarea reducerilor de coplata pentru medicamentele incluse in program si informeaza medicii despre prezenta medicamentelor in program.

Cum se emit cardurile pacientilor

1

Cardurile temporare si formularele de inrolare sunt oferite pacientilor de catre medici sau de catre farmacisti

2

Cardurile temporare pot fi utilizate imediat in farmacie si au o valabilitate predefinita (de la prima utilizare) ce permit achizitionarea unei cantitati limitate de medicamente

3

Cardurile permanente sunt transmise pacientilor de catre Treekos Solutions dupa ce fisele de inregistrare au fost primite de catre administratorul programului (fisele pot fi trimise direct de catre pacienti sau prin intermediul farmaciilor)

Beneficiile EconoMed

Cresterea starii de sanatate a populatiei

Asigurarea de facilitati financiare pentru pacienti

Drum scurt in acordarea reducerilor

Nivel ridicat de informare

Transparenta procesului de vanzare si de acordare a reducerilor

Responsabilitate sociala

Reteaua de farmacii din programul EconoMed

Adresa:

Bucuresti, Sector 2, Str Oltarului Nr. 12, Ap. 1

Telefon:

+40 31 005 05 05

Email: